Website
maken

Een goede website is het resultaat van vele knopen doorhakken. Met alleen het technische gedeelte kom je er niet.

Je moet overtuigen in woord en beeld. De bezoeker gericht door de site leiden. Begrijpen wat zoekmachines willen. De complete ervaring aan laten sluiten bij waar jij als ondernemer voor staat. Dat is een hoop.

Ik schep orde in die chaos. En het grote voordeel voor jou?

Je bent tijdens het hele traject betrokken, zónder de kopzorgen.

Heb je al een website waar je op grote lijnen best tevreden over bent maar waarbij je nog steeds 'iets' mist? Ook dan kijk ik graag met je mee. Misschien is je opbouw of navigatie niet logisch, misschien overtuigen je teksten niet genoeg of komen ze niet tot hun recht in je huidige ontwerp. Ik bekijk je website en geef advies wat je kan verbeteren.

Wil jij ook:

In 6 stappen naar een website op maat

1. Strategie

Wat moet je website doen? Informeren? Klanten aantrekken? Wie is je doelgroep? Wat maakt jou anders dan je concullega’s? Als dat helder is, kan ik een strategie en navigatie voor je nieuwe website ontwerpen.

2. Wireframes

Het fundament van je nieuwe site. Beschouw het als een blauwdruk: in grote lijnen zie je waar welke informatie komt, in welke vorm en hoe we bezoekers door de website gaan leiden.

3. Content

Het belangrijkste en vaak ook het moeilijkste: alle tekst, beeld en andere content op tijd aanleveren. Hier kan ik je héél veel tijd, werk en wanhoopskreten besparen door je webteksten te schrijven en de fotografie voor je website te verzorgen.

4. Ontwerp

Nu wordt het pas echt leuk: op basis van de wireframes, je huisstijl en alle tekst en beeld maak ik het ontwerp voor je homepage, de header en footer.  Jouw feedback verwerk ik in de uiteindelijke layout. Daarna ontwerp ik de overige pagina’s.

5. Bouwen

Bouwen, vullen ontwerpen… In deze fase komt alles samen. Waar nodig maak ik elementen speciaal op maat zodat je site er ook op smartphones tiptop uitziet. Terwijl ik hard doorwerk, gaat je site even schuil achter een ‘coming soon’ pagina. In een passend ontwerp, natuurlijk.

6. Onderhoud

Een website is nooit af. Regelmatige backups en updates houden de site veilig en werkbaar. Dit kan ik verzorgen. Op termijn wil je je site uitbreiden of aanpassen. Ook dat is mogelijk.  Zoekmachine-optimalisatie (SEO, ‘hoger in Google’) of een meertalige website? No problem.

voor wie  /  investering  /  Zelf doen